Smrtonosna mizija - audio serija

mizija_mala.jpg

Smrtonosna mizija je knjiga koja je izdana 2014. godine. Izdavač je Zagrebačka naklada. Žanrovski je malo drugačija od ostalih mojih knjiga, jer se radi o humornoj znanstvenoj fantastici, dakle nije fantasy, ali koga briga, glavno je da zabavlja ljude, što je uvijek moja prva namjera kada se radi o književnosti. Ministarstvo kulture i medija RH objavilo je javni poziv na projekte digitalna prilagodbe i to je bilo ono što je meni trebalo, jer smatram da je budućnost književnosti, radi niza faktora, upravo u audio knjigama, pričama ili radio dramama na različitim digitalnim platformama.  Dakle, budući da se radi o poprilično opsežnom tekstu, njegova audio verzija bit će podijeljena u devet dvadesetominutnih audio epizoda, koje će biti objavljivane svake srijede. Ja nisam profesionalni spiker, ali ljudi su mi govorili da bi htjeli tu knjigu čuti od mene, pa se ispričavam unaprijed za poneku grešku ili krivi naglasak. Molim vas za dobronamjernost, a ja ću dati sve od sebe da svaki novi nastavak bude sve bolji. Do nastavaka možete doći odabirom iz Audio menija ili klikom na sliku lijevo od teksta i link će vas odvesti na Youtube datoteku. Živili! 

Ovo nije samo stranica koja promovira moju književnost i audio inženjerstvo, nego i platforma pomoću koje možemo surađivati u raznim vidovima kreativnih procesa vezanih uz pisanu riječ i reklamiranje vaših proizvoda ili projekata. S punim povjerenjem kliknite na sliku s desna ovog teksta i link će vas odvesti do stranice "Usluge" koja se bavi poslovnim ponudana i budućim projektima. Tu možete naći i popis mojih klijenata i cjenik usluga. Kontakt: vanja.spirin@me.com

Evo, ovo je knjiga, a ne ti!

The New York Times

 

Očaravajuće i senzualno. Puno seksa, mistike i bezrazložnog nasilja.

The Washington Post 

 Moje knjige 

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Blago bogova

Ovo je prvi hrvatski fantasy roman o grupi maloj, ali nevelikoj, koja kroz svu silu problema hrabro kreće u pustolovinu, potragu za Volosovim mačem, u koji je ugraviran kod, pomoću kojeg se može komunicirati s umjetnim inteligencijama. Od velike pomoći je i magija, a ni mali jelen nije za baciti.