epizoda1.jpg

U prvoj, uvodnoj epizodi upoznajemo glavne junake: ljubavni par, Marija i Esmeraldu. Esmeraldu otimaju svemirski plaćenici, a Mario dolazi u dodir s tajnom organizacijom vanzemaljaca na Zemlji.

mizija epizoda 2 mala.jpg

U drugoj epizodi Mario odlazi na operaciju u kojoj mu vanzemaljci usađuju posebne vještine vezane uz misiju i dodjeljuju mu trenera. Esmeralda se upoznaje sa svojim otmičarima. 

mizija epizoda 3 mala.jpg

U trećoj epizodi kreće prava akcija. Mario odlazi na Hertz Kolumbus, planet s poremećenom stvarnošću, upoznaje svoje nezemaljske saveznike i kreće s njima u rat. Zauhenci su svakim trenom sve neobičniji, a Esmeraldina sudbina neizvjesnija.

mizija epizoda 4.jpg

U četvrtoj epizodi Mario i Zauhenci se bore protiv vojske plaćenika Nečastivog. Nečastivi šalje plaćenike Drugog i Trećeg na Zemlju, u nejasnu potragu za ne baš objašnjenim ciljevima, a Mario kreće za njima, pronaći ih i zaštititi Esmeraldu.

mizija epizoda 5 mala.jpg

U petoj epizodi, nakon bitke na Hertz Kolumbusu Mario odlazi na Zemlju potražiti plaćenike, koji mu za dlaku izmiču. U Pazinu napokon nalazi Drugog i Trećeg, koji su se sukobili s domaćim nadnaravnim bićima, koja su zapravo vanzemaljci.

mizija epizoda 6 mala.jpg

U šestoj epizodi Mario se s Trećim vraća na Hertz Kolumbus  i cijela ekipa se priprema za konačni obračun. U međuvremenu Mario spoznaje da su Zauhenci narod bogate kulture i pomalo nesvakidašnjih tabua.

mizija epizoda 7 mala.jpg

U sedmoj epizodi Mario i potomci tikvica se sukobljavaju sa snagama Nečastivog, no događaji su se odvili na sasvim neočekivan način. Ali pred njim je nova pustolovina, neobičnija od svega što mu se do tada dogodilo.

mizija epizoda 8 mala.jpg

U osmoj epizodi Lana i Mario ispunjavaju svoje obaveze prema Mitrinom kultu i nenadano se nađu u sredljavjekovnom pragu, na udaru inkvizicije. Mario uspjeva pobjeći na Hertz Kolumbus i nalazi se sa Zauchencima.

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now