Jesam ja mason ili sam princ ili kaj?

Politička su vremena, pa se ne mogu izbjeći svakakva čudesa, a najveće od svih je ono kako se čovjek definira. i kako doživljava svijet. Tu su "domoljubi" totalno prolupali. Naime, osim crkvenog učenja, koje je temelj njihovog bilo čega, počeli su se baviti i srednjevjekovnim ezoteričnim obredima, a bogme i onim što bi ih u srednjem vijeku, koji zazivaju (???) sasvim sigurno odvelo na lomaču. Smjerni katolici bave se okultizmom, magijom i vještičarenjem.

Tako, osim što su onog odvratnika Reinera proglasili vitezom, božeoslobodi, neki je lik objasnio kako se Bandić građenjem fontana bori protiv Jugoslavije, komunista i anarhista, jednim imenom, masona. Pa si ja mislim, ok. Uvijek sam bio protiv države, svake, jerbo je ista parazitska struktura, koja ti samo uzima, a ništa ne daje. Ništa, jer ono što čovjek dobije od države je već i onako sam platio. Ta jednostavna tajna nije poznata zavidnoj brojci, tj. razlomku od oko dvije trećine hrvatskih građana, nego samo masonskom meni i sličnim vucibatinama. Slogan vezan uz Bandića "On je krao, ali je i nama dao" prikaz je moralne vertikalnosti i svjetonazora njegovih birača. Doduše, kad bi se u Hrvatskoj svakog lopova i njegovog jataka strpalo u zatvor, moj rodni, dragi i od svih omraženi Zagreb bi izgledao kao na početku osmog mjeseca, kad nema nikoga. Zapravo, dobro bi izgledao.

Da se vratimo malo na terminologiju: komunisti i anarhisti su masoni, tako tvrde katolički čarobnjaci koji se bave geomantijom. Protiv masona se najbolje boriti fontanama. Također, antifašisti su fašisti, a ljudi koji otvoreno podržavaju sve fašističke režime, od nacističke Njemačke, preko NDH do današnjih Trumpa i Putina sebe baš ne smatraju antifašistima, jer ih ipak mrze, ali vole te ljude i događaje. Al nisu fašisti i jako se ljute kada ih netko tako nazove.

Pa si ja, kao netko tko piše fantastiku, razmišljam da maštoviti svakako jesu, ali im unutarnja logika i zdrav razum ne štimaju, nikak. Ako su antifašisti fašisti, onda su, po toj logici, feministice krkanske šovinističke svinje, a vegani su predatorski mesožderi. To nekako ne drži vodu, ali sad mi postaje jasnije. Tamo gdje ideologija ne drži vodu treba staviti nešto što drži vodu, npr. lavor, bazen ili kadu. Ili, pa jebagailija: fontanu! Uvijek sam se pitao kako netko može imati fetiš na fontane, no sada mi je jasno. Sve je u držanje vode. Ako imaš fontanu možeš sve; i zemlja može biti ravna ploča, ja mogu biti mason, antifašisti mogu biti fašisti, a siguran sam da jarunski som Jura zapravo nije som, nego morski pas, koji stalno jede ljude. Al svaki dan. A zakaj ga zovu som, ne razumijem. Daleko je on od 1000.

Uz dobru fontanu, ne treba ti ni benzinska crpka. Natočiš vode u svoj njemački auto i odeš u Njemačku, pozdravit obitelj. A jedna je stvar sigurna. Nema jače pozicije u univerzumu od graditelja fontana: možeš lebdit nad vodama, otpuštat policajce koje su te ulovili pijanog i... da me ne bi tužio. Uz fontanu postaneš i vojskovođa, pa tako imaš i privatnu vojsku, koju po potrebi šalješ na "masone" i građane. Ti neposlušni građani su strahota samo takva, ali navodno fontane mogu i letjeti i odvesti masone u svemir. Čudi me kako će disati u svemiru, no cijelu ovu opservaciju pripisujem nekakvoj bunici pa mislim da bi se i Venera mogla rodit iz fontane. Čekaj, Venera nije kršćanska stvar. Baš su me zbunili s tim čarobiranjem. Idem ja lijepo, prije neg sam reko neku ozbiljniju bedastoću. Živili.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now