Koja je razlika između egipatskog faraona i dinarskog opančara?

May 20, 2018

 

 

Ljudi su se oduvijek pitali kako to da u egipatskim mumijama ima nikotina i kokaina, tzv. belinđe. Na to pitanje ni dan danas nema jasnog odgovora, ali pokušajmo uključiti zdrav razum i inženjersku deduktivnu metodu znanstvenog istraživanja. Neki mutni tipovi govore da je drevmi Egipat imao brzu trajektnu liniju s Pabloescobarijom, drevnom južnoameričkom zemljom punom piramida, valjaka, kocki i krnjih stožaca.

 

Tu su se totalno zajebali, jer su piramide bile na drugim mjestima, a bogme i kugle. Dakle, ništa od trajektne linije. Egipatski faraoni su bili čiste vucibatine: zloćudni, incestuozni i grabežljivi šupci, koje je na vlasti držalo pokvareno svećenstvo, koje je glupom narodu govorilo da je normalno da su gladni, jer ipak sve mora ići faraonima i njima. I narod je to tisućljećima prihvaćao zdravo za gotovo, čak i kad je Sfingi otpao nos od prekomjernog uzimanja kokaina.

 

Hmmm. Kako je zapravo moderan bio taj stari Egipat. I tamo su narodu govorili da moraju biti čedni i bogobojazni, a oni sami su u neizmjernom bogatstvu orgijali i tulumarili na najčudnije moguće načine. Nije im bila strana ljubav s istim spolom, različitim spolom, djecom, raznim životinjama, a jednog faraona čak tuče glas i da je rado vodio ljubav s dva kubika prosijanog pijeska. On je volio graditi, nije volio zelenilo, otresite je bio naravi i nije volio zelenilo, ne znam jesam li to spomenuo. Nebrojene je oaze pretvorio u pustinje, jer je rodom bio iz posnog krajolika.

 

Opet, otkuda im duhan i belo? Pa od starozavjetnih čudotvoraca. Ako je Isus od vode napravio vino (svaka sličnost sa Zagorcima je slučajna), sigurno se moglo naći i nekog tko je od trstike mogao napraviti crveni Marlboro, od soli belo, a od drevnoga Nila Đekikolu. I misterija riješena. Nikakva Pabloescobarija, koja glupost. I sada da odgovorimo na početno pitanje. I u nas ima opančara-faraona koji puše Marlboro, piju i drogiraju se belim, na teret poreznih obveznika. Zovu se domoljubi. Piramide su kod njih same izrasle, više vole palačikoide nego kugle, a u morfologiji njihovih glava se primjećuje stanovita čunjevitost ili kockastost. Zapravo, smjelo ćemo zaključiti, oni pravi, najistinskiji Hrvati potiču iz Egipta i dijelom iz apokrifne Pabloescobarije. Većinom najbolji Hrvati nisu iz Hrvatske, no to svi znamo.

 

Zdenko dr oecc s kupljenom diplomom.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now