Koja je razlika između egipatskog faraona i dinarskog opančara?

Ljudi su se oduvijek pitali kako to da u egipatskim mumijama ima nikotina i kokaina, tzv. belinđe. Na to pitanje ni dan danas nema jasnog odgovora, ali pokušajmo uključiti zdrav razum i inženjersku deduktivnu metodu znanstvenog istraživanja. Neki mutni tipovi govore da je drevmi Egipat imao brzu trajektnu liniju s Pabloescobarijom, drevnom južnoameričkom zemljom punom piramida, valjaka, kocki i krnjih stožaca.

Tu su se totalno zajebali, jer su piramide bile na drugim mjestima, a bogme i kugle. Dakle, ništa od trajektne linije. Egipatski faraoni su bili čiste vucibatine: zloćudni, incestuozni i grabežljivi šupci, koje je na vlasti držalo pokvareno svećenstvo, koje je glupom narodu govorilo da je normalno da su gladni, jer ipak sve mora ići faraonima i njima. I narod je to tisućljećima prihvaćao zdravo za gotovo, čak i kad je Sfingi otpao nos od prekomjernog uzimanja kokaina.

Hmmm. Kako je zapravo moderan bio taj stari Egipat. I tamo su narodu govorili da moraju biti čedni i bogobojazni, a oni sami su u neizmjernom bogatstvu orgijali i tulumarili na najčudnije moguće načine. Nije im bila strana ljubav s istim spolom, različitim spolom, djecom, raznim životinjama, a jednog faraona čak tuče glas i da je rado vodio ljubav s dva kubika prosijanog pijeska. On je volio graditi, nije volio zelenilo, otresite je bio naravi i nije volio zelenilo, ne znam jesam li to spomenuo. Nebrojene je oaze pretvorio u pustinje, jer je rodom bio iz posnog krajolika.

Opet, otkuda im duhan i belo? Pa od starozavjetnih čudotvoraca. Ako je Isus od vode napravio vino (svaka sličnost sa Zagorcima je slučajna), sigurno se moglo naći i nekog tko je od trstike mogao napraviti crveni Marlboro, od soli belo, a od drevnoga Nila Đekikolu. I misterija riješena. Nikakva Pabloescobarija, koja glupost. I sada da odgovorimo na početno pitanje. I u nas ima opančara-faraona koji puše Marlboro, piju i drogiraju se belim, na teret poreznih obveznika. Zovu se domoljubi. Piramide su kod njih same izrasle, više vole palačikoide nego kugle, a u morfologiji njihovih glava se primjećuje stanovita čunjevitost ili kockastost. Zapravo, smjelo ćemo zaključiti, oni pravi, najistinskiji Hrvati potiču iz Egipta i dijelom iz apokrifne Pabloescobarije. Većinom najbolji Hrvati nisu iz Hrvatske, no to svi znamo.

Zdenko dr oecc s kupljenom diplomom.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

FOLLOW ME

  • Facebook Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now